.Festojmë 130 vjetorin inovacioneve në pajisjet testuese

 

pionerë në pajistet e testimit dhe monitorimit

TË DEDTIKUAR NË INOVACIONE

PJESA MË E MADHE E PAJISJEVE DHE TEKNIKAVE TESTUESE TË CILAT JANË TË

NJOHURA SOT JANË SHPIKUR NË MEGGER

 

Që nga viti 1889 Megger vazhdimisht zhvillon pajisje të reja matëse për diagnostifikim, vlerësim, për detektimin e gabimeve dhe për monitorimin e tensionit të lartë dhe të ulët. Pothuajse të gjitha teknikat e njohura matëse të çertifikuara na IEC, CIGRE, NEMA dhe organizata tjera ndërkombëtare janë shpikur nga Megger.

 

KATEGORITË E PRODUKTEVE

ARTIKULLAT TEKNIKE

Testimi i ndërprerësit
Testimi i kabllove
Pajisjet e provës së transformatorit
Testimi i baterisë
Monitorimi
Testimi i motorëve
Testimi i stafetë
Instrumente elektrike më të vogla
Transformatori i instrumenteve
Pajisjet e provës                                               

VIDEOS

.
.

ADRESË

LV & GET and commercial:
Partizanski Odredi 18
Power instruments:
Partizanski Odredi 15A
Service: Partizanski Odredi 19

.
.

LOKACIONI

VIDEOS

.
.

КОNТАКТ

+389 2 5201412;
+389 2 6090115
email:
Send email  

.
.

RRJETE SOCIALE